Kolonija / The Colony (2013)
25 Geg. 2015

Kolonija / The Colony (2013)

2013 Canada
  • Režisavo:Jeff Renfroe
  • Aktoriai:Kevin Zegers, Laurence Fishburne, Bill Paxton
  • Trukmė:95 min
  • Kainavo:$16,000,000(estimated)
Aprašymas:
Kolonija (Colony) - mokslinės fantastikos veiksmo filmas apie žmonių grupę, kuri stengiasi išlikti užšalusiame pasaulyje.

Tai apokalipsinis filmas apie grupę žmonių, kurie stengiasi išgyventi sudėtingomis gamtos sąlygomis. Žemės planetoje prasidėjo ledynmetis, grupės išlikusių žmonių pasislėpė požeminiuose bunkeriuose. Kolonija 7 susiduria su didelėmis problemomis, kai ima mažėti maisto atsargos, keli žmonės suserga ir prasideda vidiniai konfliktai. Netikėtai jie praranda ryšį su Kolonija 5. Kolonijos 7 vadas Brigsas nusprendžia išsiaiškinti kas nutiko su Kolonija 5. Su dviems savanoriais jis leidžiasi į pavojingą ekspediciją. Nuvykus į vietą paaiškėja siaubinga grėsmė, kuri kelia didelį pavojų paskutinių kolonijų išnykimui. Jie stoja į kovą, kad apsaugotų save ir paskutinius likusius žmones.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
5,3
Balsai: 29,031
Lankytojų įvertinimas