Mirtinas ginklas 2 / Lethal Weapon 2 (1989)
20 Sau. 2015

Mirtinas ginklas 2 / Lethal Weapon 2 (1989)

1989 USA
  • Režisavo:Richard Donner
  • Aktoriai:Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci
  • Trukmė:114 min
Aprašymas:
Jau treji metai kaip detektyvas Martinas Rigsas ir Rodžeris Marto sėkmingai dirba kartu. Nors vienas kitam turi priekaištų. Marto skundžiasi savo partnerio nepagarba šventiems dalykams, nežabota veikimo laisve, automobilių daužymo aistra ir ne visai teisingu požiūriu į policijos darbą.

Tuo tarpu Rigsas mano, kad jo partneris yra perdėm atsargus, stokoja humoro jausmo, ypač jo žmonos kulinarinių sugebėjimų tema, ir yra nedrąsus ir nevykęs vairuotojas. Vieną akimirką detektyvams pasirodė, kad jiems teko nuobodžiausia užduotis – užtikrinti vieno aukšto pareigūno saugumą, tačiau operatyviai surengtos žinios tapo garantu, kad nuobodžiauti jiems tikrai neteks. Asmuo, kurį jiems pavesta saugoti – korumpuotas valdininkas, gerai žinomas narkobiznio pasaulyje.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
7,2
Balsai: 108,082
Lankytojų įvertinimas