Broliai lokiai: dingęs lobis (2023) / Xiong Chu Mei Ban Wo Xiong Xin
06 Lap. 2023

Broliai lokiai: dingęs lobis (2023) / Xiong Chu Mei Ban Wo Xiong Xin

2023 JAV
  • Režisavo:Yongchang, LinHeqi Shao
  • Aktoriai:Bingjun Zhang, Wei Zhang, Xiao Tan
  • Trukmė:1h 36min
Aprašymas:
Maži meškiukai Brairas ir Bramblas laimingai gyveno Krištolinėj Viršukalnėj su savo mama Barbara, bet vieną dieną kilo gaisras. Brairas matė, kaip Barbara išbėga iš degančio pastato. Ji nebegrįžo. Brairas liko įskaudintas. Lokiukai užaugo tikėdami, kad mama juos paliko.

Suaugę broliai lokiai su Viku lydi mokslininkę Šarlotę į tyrimų bazę. Kelionės metu Brairas nustemba pamatęs, kad Šarlotė nešiojasi gintarinį akmenį, kokį kadaise turėjo jų mama. Kai ketina apie tai pasakyti, pasirodžiusi „Metalo laužo maištininkų“ gauja pagrobia Šarlotę. Brairas dar kartą apstulbsta pastebėjęs, kad pagrindinė gaujos narė primena jo dingusią motiną. Kai ji padainuoja dainą, kurią Barbara mėgdavo dainuoti lokiukams, Brairo įtarimai sustiprėja.

Nors ir pažeista atmintimi, Barbara vėl kartu su lokiukais. Tačiau dar laukia didžiulis sąmokslas ir daugiau Barbaros tapatybės paslapčių.

Ar broliai lokiai tikrai surado savo mamą? Kodėl ji paliko vaikus? Ar Brairas, Bramblas ir Vikas dar kartą išgelbės pasaulį?

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
7
Balsai: 110
Lankytojų įvertinimas