Tikroji ežero paslaptis (2023) / Essential Truths of the Lake
06 Spa. 2023

Tikroji ežero paslaptis (2023) / Essential Truths of the Lake

2023 Filipinai, Portugalija, Singapūras
  • Režisavo:Lav Diaz
  • Aktoriai:John Lloyd Cruz, Hazel Orencio, Shaina Magdayao
  • Trukmė:3h 35min
Aprašymas:
Leitenantui Hermesui Papauranui ramybės neduoda neišspręsta byla, tad jis įtikina savo viršininkus leisti jam paskutinį kartą pabandyti įminti, kas nutiko prie drumsto Talo ežero. Prieš penkiolika metų modelis ir aplinkosaugos aktyvistė Esmeralda dingo be žinios. Tačiau gyvenant Filipinuose, kur Duterte‘ės prezidentavimo metu be žinios dingo ar buvo nužudyta begalė žmonių, vargu ar įmanoma rasti kaltininkus. Paklaustas, kas skatina žmogų ieškoti tiesos, nusivylęs leitenantas atsako – galbūt noras nuolat kęsti skausmą. Ši byla – Hermeso Papaurano kryžius, kurį jis neša savo noru.

Naujas Lavo Diazo darbas – tai pernai rodyto filmo „Kai bangos išnyks“ priešistorė. Eksperimentuodamas įvairiais kino žanrais, režisierius ir toliau nepailstamai kritikuoja savo šalies politinę sistemą. Jo veikėjas leitenantas leidžiasi ieškoti neįmanomo ir pasmerkia save amžinam klaidžiojimui. Filmo premjera įvyko Lokarno kino festivalyje.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
5,8
Balsai: 15
Lankytojų įvertinimas