Tiesiog sėkmė (2023) / Coup de chance
06 Spa. 2023

Tiesiog sėkmė (2023) / Coup de chance

2023 Prancūzija, Didžioji Britanija, JAV
  • Režisavo:Woody Allen
  • Aktoriai:Lou de Laâge, Niels Schneider, Anna Laik
  • Trukmė:1h 33min
Aprašymas:
Fani – graži ir gyvenimu besidžiaugianti paryžietė, kuri, atrodytų yra laiminga ir mylima. Prestižinis darbas, turtingas ir mylintis sutuoktinis, visais gyvenimo klausimais palaikanti mama. Gyvenimas tiesiog nuostabus! Tačiau Fani nesijaučia laiminga ir spindintis gyvenimas tik verčia ją ieškoti naujų iššūkių.

Netikėtas vieno ryto susitikimas kardinaliai keičia filmo herojės gyvenimą. Alanas – jaunystės draugas, kuris buvo karštai pamilęs Fani. Nauja arba atgimusi draugystė netrukus pavirsta į karštą romaną. Paryžietės vyras įtaria žmonos išdavystę, tačiau ir pats nėra „šventasis“. Jo galvoje gimsta klastingas planas, kurio įgyvendinimui gali sutrukdyti tik sėkmė.

50-tasis kino virtuozo Vudi Aleno filmas. Ypatinga meilė Paryžiui ir žmonių santykių analizė, visu gražumu atsiskleidžia ir naujausiame (kalba, kad paskutiniame) jo filme. TIESIOG SĖKMĖ pasieks Lietuvos kino teatrus jau rugsėjo 29 dieną.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
6,7
Balsai: 853
Lankytojų įvertinimas