Zero klubas (2023) / Club Zero
06 Spa. 2023

Zero klubas (2023) / Club Zero

2023 Austrija, Didžioji Britanija, Vokietija, Prancūzija
  • Režisavo:Jessica Hausner
  • Aktoriai:Mia Wasikowska, Sidse Babett Knudsen, Amir El-Masry
  • Trukmė:1h 51min
Aprašymas:
Elitinėje mokykloje įsidarbina nauja mokytoja – panelė Novak. Ji veda sąmoningo valgymo pamokas. Grupelė paauglių panelės Novak dalyką pasirenka dėl skirtingų priežasčių: vieni nori išsaugoti planetą, kiti numesti svorio, treti – norėdami atsikratyti priklausomybės nuo nesveiko maisto ar tikintys, kad sąmoningas valgymas padės geriau išlaikyti egzaminus. Negana to, už panelės Novak dalyką galima gauti papildomų kreditų ar net pretenduoti į stipendiją. Kone evangeliška panelės Novak aistra savo dėstomam dalykui įtraukia mokinius, ypač kai namuose niekas nelaukia, nebent abejingi tėvai. Ilgainiui stiprus ryšys tarp mokytojos ir moksleivių tampa pavojingas, ne vienam priminsiantis apie liūdnai pagarsėjusį Džonstauną.

Jessica Hausner eilinį kartą be jokio nervo, chirurgo rankos šaltumu skrodžia dabartinę visuomenę. Režisierė ne kartą akcentavo, kad jai įdomiausia dviprasmiška žmogaus prigimtis ir jo pasirinkimų paradoksalumas. Kurdama tikrą, pilną saspenso misteriją, žiūrovams ji nepateikia aiškių atsakymų. Filmo premjera įvyko Kanuose.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
5,9
Balsai: 396
Lankytojų įvertinimas