Kūrėjas (2023) / The Creator
06 Spa. 2023

Kūrėjas (2023) / The Creator

2023 JAV
  • Režisavo:Gareth Edwards
  • Aktoriai:John David Washington, Madeleine Yuna Voyles, Gemma Chan
  • Trukmė:2h 13min
Aprašymas:
Epinio mokslinės fantastikos veiksmo trilerio „Kūrėjas“ veiksmas vyksta būsimo karo tarp žmonijos ir dirbtinio intelekto jėgų fone.

Džošua (akt. John David Washington), užkietėjęs buvęs specialiųjų pajėgų agentas, sielvartaujantis dėl pradingusios žmonos (akt. Gemma Chan), yra užverbuojamas sumedžioti ir nužudyti „Kūrėją“, nepagaunamą pažangaus dirbtinio intelekto architektą, kuris sukūrė paslaptingą ginklą, galintį užbaigti karą.. ir sunaikinti žmoniją.

Džošua ir jo elitinių operatyvininkų komanda keliauja už priešo linijos, į pačią dirbtinio intelekto okupuotos teritorijos širdį, kad surastų paslaptingąjį ginklą, kurį jam buvo pavesta sunaikinti, tačiau paaiškėja, kad šis ginklas gyvuoja mažo vaiko (akt. Madeleine Yuna Voyles) pavidale.

Rašytojo ir režisieriaus Gareth Edwards („Godzila“, „Šelmis-1. Žvaigždžių karų istorija“) neįtikėtinai vizualų ir epinį ateities pasaulį rekomenduoja patirti tik dideliame ekrane.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
7,2
Balsai: 24558
Lankytojų įvertinimas