Meilės prigimtis (2023) / Simple comme Sylvain
06 Spa. 2023

Meilės prigimtis (2023) / Simple comme Sylvain

2023 Kanada, Prancūzija
  • Režisavo:Monia Chokri
  • Aktoriai:Magalie Lépine Blondeau, Pierre-Yves Cardinal, Francis-William Rhéaume
  • Trukmė:1h 50min
Aprašymas:
Keturiasdešimtmetė Sofi – filosofijos profesorė, jau dešimt metų gyvenanti su savo partneriu Ksavjė. Jos gyvenimas – nuolatiniai parodų lankymai ir jų atidarymai, ilgos vakarienės su tokiais pat išsilavinusiais draugais. Tačiau ji susipažįsta su Silvenu, sutikusiu suremontuoti jos ir Ksavjė užmiesčio namą, ir moters gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis. Silvenas – darbo klasės atstovas, o priešingybės traukia viena kitą, tačiau ar ilgai?

Nors kai kas Lietuvoje Monią Chokri gali pažinti tik kaip aktorę iš Xavier‘o Dolano filmų, ji režisavo ne vieną filmą pati. „Meilės prigimtis“ – trečiasis Chokri kaip režisierės pilnametražis darbas. Naujoji romantinė komedija – nebanali santykių studija, kurioje žaismingai pasakojama apie socialinių klasių skirtumus ir prieštaringai besielgiančius kairiuosius intelektualus. Filmo premjera įvyko Kanuose.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
7,4
Balsai: 170
Lankytojų įvertinimas