20 Sau. 2015

Magnolija / Magnolia (1999)

1999 USA
  • Režisavo:Paul Thomas Anderson
  • Aktoriai:Tom Cruise, Jason Robards, Julianne Moore
  • Trukmė:188 min
  • Kainavo:$37,000,000(estimated)
Aprašymas:
Mūsų gyvenimas kupinas tokių keistų atsitiktinumų ir sutapimų, kad neįmanoma neįtarti, jog viskas šiame pasaulyje glaudžiai susiję. Elas Partridžas, garsus televizijos laidos prodiuseris, nujausdamas, kad jo dienos eina į pabaigą, prašo surasti sūnų Frenką, kad galėtų atsiprašyti.

Tomo Kruzo įkūnytas vyrukas vadovauja itin populiariems kursams – moko suvedžioti moteris. Partridžo bendradarbis – Džimis taip pat mirs. Tik jo mirties valanda artinasi daug lėčiau. Prieš mirtį jis taip pat norėtų susitaikyti su savo dukra. O Klaudija tėvui tikrai neatleis.

Jos gyvenimas – narkotikai ir alkoholis. Apsilankęs policininkas, vos ją išvydęs, įsimyli… Tuo tarpu Džimio televizijos laidoje dalyvauja berniukas Stenlis.
h
Jam teks pakartoti pirmtako Donio Smito rekordą ir atsakyti į visus klausimus… Ir visai netikėtai šios atskiros istorijos labai susisies…

Go3 -50% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOP50 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 50% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
8,0
Balsai: 216,397
Lankytojų įvertinimas