Pilis Italijoje (2013) / A Castle in Italy
22 Lap. 2022

Pilis Italijoje (2013) / A Castle in Italy

  • Režisavo:Valeria Bruni Tedeschi
  • Aktoriai:Valeria Bruni Tedeschi, Louis Garrel, Filippo Timi, Xavier Beauvois, Céline Sallette, Pippo Delbono
  • Trukmė:1h 44min
Aprašymas:
Buvusi žinoma aktorė Luiza, vieniša ir turtinga, išgyvena vidutinio amžiaus krizę, pervertindama savo pasiekimus ir galimybes. Dabar jai, regis, žemė slysta iš po kojų. Jos aristokratiška šeima išgyvena skurdą ir ginčus, bet nepraranda vilties. Šeima turi pilį Italijoje, tarnų ir originalų Breigelio paveikslą, tačiau visiškai neturi pinigų viskam išlaikyti. Dėl nepakeliamos mokesčių naštos netrukus teks atsisveikinti ir su paveikslu, ir su pilimi. Ekscentriškasis Luizos brolis serga AIDS ir gęsta akyse, o pati moteris kenčia dėl neįgyvendintų svajonių. Jai jau keturiasdešimt treji, o taip trokštamos šeimos ir vaikų vis dar neturi. Į Luizos painų gyvenimą įsipina romanas su jaunuoju Natanu, ir jiedu tarsi du skęstantieji, įsikibę vienas į kitą, bando išsigelbėti. Bet kas iš to išeis? Ar pavyks Luizai ir gerokai jaunesniam vaikinui pagaliau rasti laimę?

„Troškau papasakoti istoriją apie šeimą ir sergantį brolį, apie pilį, jos žemes ir sodus, apie prisiminimus. Apie šeimos turtą, kurio pardavimas šiems žmonėms reiškia pasaulio pabaigą. Buvau įkvėpta Čechovo „Vyšnių sodo“ – šis kūrinys, jo muzikalumas lydėjo mane per visą kūrybinį procesą“, – sako režisierė Valeria Bruni Tedeschi, papasakojusi ekrane autobiografinę dramą.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
5.6
Balsai: 2200
Lankytojų įvertinimas