Enkanto (2021) / Encanto
25 Lie. 2022

Enkanto (2021) / Encanto

2021 USA
  • Režisavo:Jared Bush, Byron Howard
  • Aktoriai:Stephanie Beatriz, María Cecilia Botero, John Leguizamo, Mauro Castillo, Jessica Darrow
  • Trukmė:1h 42min
Aprašymas:
Jei esi bejėgis, tai nereiškia, kad negali būti galingas.

60-ame „Disney“ animaciniame filme, muzikinėje nuotykių komedijoje „Enkanto“ žiūrovų laukia magiška kelionė į spalvingąją Pietų Ameriką, tarsi į karštą afro-lotynų šventę!

Animacinė nuotykių komedija pasakoja apie nepaprastą šeimą – Madrigalus – kurie gyvena pasislėpę Kolumbijos kalnuose, stebuklinguose namuose, gyvybingame miestelyje, nuostabioje, žavingoje vietoje, vadinamoje Enkanto.

Enkanto magija palaimino kiekvieną Madrigalų šeimos vaiką unikalia dovana: nuo super-stiprybės iki net galios išgydyti. Kiekvieną vaiką, išskyrus vieną – Mirabelę.

Tačiau sužinojusi, kad Enkanto magijai gresia pavojus, Mirabelė nusprendžia, kad ji – vienintelė eilinė Madrigalė – gali būti paskutinė šios išskirtinės šeimos viltis.

Tai – Kolumbijos magijos įkvėptas nuostabus muzikinis pasakojimas apie pasiaukojimą ir narsą.

Filme skambės visiškai naujos „Emmy“, „Grammy“ ir „Tony“ apdovanojimų laimėtojo Lin-Manuel Miranda („Hamiltonas“, „Vajana“) bei 17-iolikos „Grammy“ ir lotynų „Grammy“ laureato, dainininko ir aktoriaus Carlos Vives dainos.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
7.6
Balsai: 8957
Lankytojų įvertinimas