20 Sau. 2015

Meistrų knyga / Kniga masterov (2009)

2009 Russia
  • Režisavo:Vadim Sokolovsky
  • Aktoriai:Mariya Andreeva, Maksim Loktionov, Liya Akhedzhakova
  • Trukmė:101 min
Aprašymas:
Pasauliui gresia pavojus. Tuoj išsipildys pranašystė: bokšte įkalinta Akmeninė Kunigaikštienė ištrūks į laisvę ir savo piktais kerais užvaldys pasaulį. Žmonių likimai atsiduria Ivano rankose. Jis gali padaryti taip, kad Kunigaikštienė taptų pasaulio valdove. Tačiau Ivanas gali ir nugalėti burtininkę, gelbėdamas savo mylimąją Katią.

Kelyje į tikslą Ivaną lydi daugybė pavojų ir nuotykių, jo laukia susitikimai su rusų pasakų herojais – Baba Jaga, Undine, Nemirtinguoju Kaščėjumi ir daugybe kitų.Pirmasis studijos "Disney" rusiškas filmas grąžina į didįjį ekraną rusišką pasaką. Tai – tradicija, prie didžiųjų ekranų sukviečianti visą šeimą, kai vaikai ir suaugusieji su džiaugsmu išgyvena herojų nuotykius, prisimena klasikines pasakas, tokias kaip "Lydekai paliepus", "Šaltukas", "Ten, už nematomų keliukų" ir kitas.

Go3 -50% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOP50 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 50% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
4,5
Balsai: 539
Lankytojų įvertinimas