Tinderio sukčius (2022) / The Tinder Swindler
10 Vas. 2022

Tinderio sukčius (2022) / The Tinder Swindler

  • Režisavo:Felicity Morris
  • Aktoriai:Kristoffer Kumar, Pernilla Sjöholm, Erlend Ofte Arntsen
  • Trukmė:1h 54 min
Aprašymas:
„The Tinder Swindler“ pavadintame dviejų valandų trukmės dokumentiniame filme pasakojamos šokiruojančios trijų sukčiaus aukomis tapusių moterų – Cecilie Fjellhøy, Pernillos Sjöholm ir Ayleen Charlotte – istorijos.

Moterys pakliuvo į įvairiais slapyvardžiais besidangsčiusio aferisto, geriausiai žinomo Simono Levievo vardu, pinkles. Vyras moterims prisistatė pavojingame deimantų versle besisukančiu Izraelio deimantų oligarcho Levo Levievo sūnumi. Susipažinęs su moterimis per populiarią pažinčių programėlę „Tinder“, jis iš savo aukų išviliojo apie 10 mln. JAV dolerių, rašo „People“.

Kaip pasakojama „Netflix“ dokumentiniame filme, S. Levievas suviliodavo „Tinder“ pažinčių programėlėje užsiregistravusias moteris prašmatniu gyvenimo būdu, kurį garantuoja darbas deimantų pramonėje. Užmezgęs santykius per atstumą, jis išprašydavo iš jų tūkstančius dolerių, kurie neva buvo reikalingi, siekiant išvengti su verslu susijusių pavojų. Anot dokumentikos herojų, jis pats visą laiką „keliaudavo darbo reikalais“ ir prabangiai gyveno savo ankstesnių aukų sąskaita.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
7,4
Balsai: 14469
Lankytojų įvertinimas