Naktinė žvejyba (2021)
19 Rgp. 2021

Naktinė žvejyba (2021)

2021 Lietuva
  • Režisavo:Tadas Vidmantas
  • Aktoriai:Leonardas Pobedonoscevas, Marius Repsys, Ineta Stasiulyte
  • Trukmė:1h 13min
Aprašymas:
Lietuviško kino hitus „Gautas iškvietimas“, „Trys milijonai eurų“, „Lietuviški svingeriai“, „Pats sau milijonierius“ sukūręs, Tadas Vidmantas grįžta su nauja komedija! Tai jau šeštasis žiūrovų pamėgto režisieriaus darbas, šį kartą pakviesiantis į naktinę žvejybą.

Du kaimynai, Justas ir Povilas, išsiruošia žvejybą. Atokioje ežero saloje susitikę vyrai kalbasi apie „reikalus" bei moteris, tačiau netikėta linkme pasisukęs pokalbis virsta ne tik intriguojančiu vyrų gyvenimus atskleidžiančiu siužetu, bet ir mirties ir gyvenimo klausimu.

„Naktinėje žvejyboje", pagrindinius vaidmenis atliko aktoriai Leonardas Pobedonoscevas ir Marius Repšys. Ir nors tai naujos stilistikos Tado Vidmanto filmas, nustebinsiantis ne vieną režisieriaus kūrybos gerbėją, tačiau nestokojantis taiklaus humoro, ironijos bei netikėtos pabaigos.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
4,5
Balsai: 20
Lankytojų įvertinimas