Karalienės gambitas (2020) / The Queens Gambit
23 Lap. 2020

Karalienės gambitas (2020) / The Queens Gambit

2020 USA
  • Aktoriai:Anya Taylor-Joy, Chloe Pirrie, Bill Camp, Marielle Heller
  • Trukmė:6h 33min
Aprašymas:
„Netflix“ platformoje pirmojoje vietoje, sulaukiantis geriausių atsiliepimų iš žiūrovų ir kino kritikų, kažkuo šis serialas – „Karalienės gambitas“ (Queen’s Gambit) – turėjo pritraukti publikos dėmesį. Pristatytas tik šiais metais, 2020-aisiais, jis pasakoja mums apie jaunos šachmatininkės gyvenimą, kuri išsiskyrė savo nepaprastais gebėjimais vyrų valdomame pasaulyje.

Veiksmas vyksta praeito amžiaus septintajame dešimtmetyje Jungtinėse Amerikos Valstijose. Būtent šiuo metu prasidėjo įvairūs žmogaus ir civilinių teisių judėjimai, tarp kurių ir feminizmas. Vis dėlto moterys dar nėra emancipuotos ir vyrauja nuomonė, kad jų pagrindinė paskirtis – prižiūrėti namus ir būti gražioms, o visa kita paliekama vyrams. Talentingos ir protingos jos įkalinamos auksiniuose savo vyrų narveliuose, negalėdamos ištrūkti.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
8,8
Balsai: 108676
Lankytojų įvertinimas