ŠARPO ŠAULIAI (1 sezonas) / Sharpes Rifles
28 Geg. 2020

ŠARPO ŠAULIAI (1 sezonas) / Sharpes Rifles

UK
  • Režisavo:Tom Clegg
  • Aktoriai:Sean Bean, Assumpta Serna, Brian Cox, Daragh OMalley
  • Trukmė:1h 42min
Aprašymas:
Šarpo motina buvo Londono prostitutė, tėvo jis nepažinojo. Kai jam buvo treji, jo motiną nužudė ir jis pateko į našlaičių prieglaudą. Iš ten pabėgęs tapo nusikaltėliu. Per muštynes nužudęs žmogų, kad išvengtų mirties bausmės, pasirinko kariuomenę. Pradėjęs pėstininku, už drąsą netrukus tapo seržantu. Sumanus, bebaimis karys, puikus šnipas savo žygiais dažnai nulemdavo didžiųjų mūšių baigtį. Jį įsimylėdavo nuostabios moterys, bet nė vienos išsaugoti jis nesugebėjo.
Išgelbėjęs gyvybę serui Arturui Velsliui buvo paaukštintas leitenantu ir ėmė vadovauti gaujai visuomenės atstumtųjų, kuriuos iš „patrankų mėsos“ pavertė geriausiais britų kariuomenės šauliais. Likimas juos nusviesdavo į karščiausius pasaulio kampelius – Indijon, Ispanijon, Prancūzijon – visur, kur tik kariavo britų armija, ir visada jie grįždavo nugalėtojais.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
7,8
Balsai: 3816
Lankytojų įvertinimas