PIRMYN (2020) / Onward
23 Lie. 2020

PIRMYN (2020) / Onward

2020 USA
  • Režisavo:Dan Scanlon
  • Aktoriai:Tom Holland, Chris Pratt, Julia Louis-Dreyfus, Octavia Spencer
  • Trukmė:1h 42min
Aprašymas:
Šiame fantazijų pasaulyje žmonės neegzistuoja. Čia gyvena elfai, troliai ir fėjos, o vienaragiai yra tokie pat įprasti, kaip šiandien katinai kieme. Vieną dieną, du broliai elfai – Barlis ir Ianas – panoro išsiaiškinti, ar pasaulyje vis dar egzistuoja magija. Ir jie nutaria pamėginti praleisti vieną dieną su savo tėvu, kuris mirė, kai jie buvo dar maži.
6-ojo gimtadienio proga broliai gauna velionio tėvo jiems paliktas burtininkų lazdas. Dabar, turėdami galią nors trumpa sugrąžinti savo mirusį tėvą į gyvųjų pasaulį, broliai turi dirbti kartu, kad sėkmingai įvykdytų savo misiją.
Šį visiškai originalų pasakojimą režisavo Dan Scanlon, kuris praeityje buvo atsakingas už nuostabaus „Monstrų universiteto“ perkėlimą į didįjį ekraną. Originalo kalba brolių duetą įgarsina kino žvaigždės Tom Holland („Žmogus-voras: grįžimas namo“) bei Chris Pratt („Galaktikos sergėtojai“).

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
7,5
Balsai: 23669
Lankytojų įvertinimas