NIKAS. KELIONĖ Į ŽVAIGŽDES (2008) / Niko - lentäjän poika
06 Sau. 2020

NIKAS. KELIONĖ Į ŽVAIGŽDES (2008) / Niko - lentäjän poika

2008 Finland, Denmark, Germany, Ireland
  • Aktoriai:Olli Jantunen, Hannu-Pekka Björkman, Vuokko Hovatta, Vesa Vierikko
  • Trukmė:1h 20min
  • Kainavo:EUR6,100,000(estimated)
Aprašymas:
Niko - šiaurės elnio vaikas, svajojantis išmokti skraidyti ir būti toks, kaip tėtis. Juk jo tėtis – paties Kalėdų senelio elnias! Bėda ta, kad Niko tvirtai jaučiasi tik ant žemės. O vos bent kiek nuo jos pakilus, elniukui ima svaigti galva.

Labiausiai elniuko svajones palaiko ir kanopų nenuleisti ragina jo geriausias draugas – voveriukas Julius. Vieną šaltą dieną abu draugai nugirsta vilkų gaujos planus aplankyti Kalėdų senelį. Pasibaisėję Niko ir Julius išskuba į kelionę, kad perspėtų Kalėdų senelio kinkinį apie gresiantį pavojų. Bičiulius gelbsti pakeliui sutikta simpatiška ir drąsi žebenkštis Vilma.

Bendromis pastangomis trijulė pasiekia tikslą, įtikina elnius ir Kalėdų Senelį, kad jų pasakojimas – neišgalvotas. Vilkams pasirodžius, jungtinės pajėgos jau mobilizuotos ir nusiteikusios laimėti.

Go3 -30% nuolaidos kodas  


Specialus Go3 televizijos pasiūlymas Topfilmai.lt svetainės lankytojams: su kodu TOPFILM30 - Go3 televizijos planą “TV ir filmai” galite įsigyti su 30% nuolaida. Ji taikoma pirmiems trims mėnesiams. Planą nutraukti galėsite bet kada. Daugiau informacijos



IMDB įvertinimas:
6,1
Balsai: 3054
Lankytojų įvertinimas